HISTORIEN OM KONFAIR A/S

 


konfAir a/s blev etableret i 1972 af Lise og Erik Alstrup i hjemmets staldbygninger ved Nøvling under navnet “KONF-AIR”. De første to år fremstillede vi trykluftsstablere til tekstilindustrien, indtil vi i 1974 etablerede et langvarigt og tæt samarbejde med den tyske nålefiltsproducent BWF. Dette blev starten på produktionen af filterposer.

 

I 1985 blev ”KONF-AIR” ændret fra at være et enkeltmandsfirma til at være et anpartsselskab under navnet “KONF-AIR Miljøfiltre Vildbjerg ApS”.
 

Vi tilbragte de første 34 år i de gamle staldbygninger, hvor vi langsomt startede en ekspansion af virksomheden. I 1996 kom et generationsskifte, da Eriks søn Christian Alstrup overtog styringen. I 2000 udvidede vi produktionen med en ny bygning i Vildbjerg og startede sideløbende produktionen op i Litau­en.

 

I 2006 stiftedes ”konfAir a/s”, som vi kender det i dag og samtidig flyttede vi den danske lokation til nye lokaler i Tjørring, så vi i dag har et samlet produktionsareal på mere end 10.000 kvm.
 

Selvom der er sket meget siden 1972, hvor Lise og Erik Alstrup startede konfAir, er grund DNA’et det samme. Vi har stadig kunden i centrum og tilbyder os selv som en dygtig og fleksibel samarbejdspartner både for vores kunder og leverandører.