Vores referencer


Som citatet "Det er i spejlingen af dine kunders tilfredshed, du kan måle graden af din virksomheds eksistensberettigelse" antyder, så er vores kunders tilfredshed meget vigtigt for os. Vi vægter højt at have et stærkt samarbejde med vores kunder hvor vi, med vores mere end 48 års erfaring, hjælper med ærlig og kompetent vejledning.

 

Nedenfor har nogle af vores kunder udtalt sig om deres oplevelse med konfAir som leverandør på deres filtrations- og ventilationsløsninger.


 

 


Fødevaregodkendt filterpatron skabt af nyskabende og fleksibel partner

 

I sommeren 2020 leverede vi en filterpatron med helt nye egenskaber. Nu findes den i en fødevaregodkendt version. Opgaven blev stillet af Prowelding, og så gik vores eksperter i gang med test og dokumentation.


- Vi kontaktede konfAir, og de var friske på opgaven. Da vi havde fortalt, hvordan den skulle se ud, og hvad den skulle kunne, klarede de resten. De leverede al dokumentationen samlet. Det er tydeligt at mærke, at de har erfaring med det, fortæller direktør Jesper Gindler fra Prowelding. 
 

For Prowelding er konfAir ikke blot en teknisk leverandør. Det er et partnerskab, hvor engagementet skal gå begge veje.


- Jeg vil anbefale konfAir til andre, fordi vi kun har haft positive og succesfulde oplevelser med dem. Vi bliver taget seriøst og lyttet til. De tænker også på, om et projekt kan gå, altså om der er økonomi og fornuft i det for os.


Læs hele Prowelding casen her

 

 

 

 

 

 

konfAir er altid klar til at gøre noget ekstra for deres kunder

 

Claus Schjølin, indkøber hos Simatek, har samarbejdet med konfAir i omkring 12 år. Først i et andet selskab og i de seneste år hos Simatek, hvor samarbejdet kun er blevet stærkere med daglige ordrer:


- Man kender hinanden godt efter flere års samarbejde. Vi er på fornavn og med en uformel men stadig professionel tone, fortæller Claus Schjølin og fortsætter:

 

- Samarbejdet er helt perfekt. Det kører gnidningsløst og er meget professionelt. De er en fantastisk leverandør især med deres gode kommunikation og kundeservice. konfAir er meget hurtige til at svare på alle henvendelser, og de finder altid en løsning. 


- Jeg vil helt klart give konfAir mine varmeste anbefalinger. De holder, hvad de lover og er altid klar til at gøre noget ekstra for deres kunder, afslutter Claus Schjølin og understreger det gode samarbejde.


 – Claus Schjølin, Simatek

 

 

 

 


 

 


Effektiv opdatering af filterpose fra konfAir gav ny stor ordre

 

Fleksibel produktion og effektive løsninger er nøgleord i hverdagen hos konfAir. Det oplever kunder som HiFlux Filtration A/S fra Hedensted ofte, når de har nye opgaver eller udfordringer, som skal løses. 


- Jeg oplever især deres fleksible produktion, når vi har brug for noget hurtigt – eller kun lige et stk. Vi får lavet de fleste af vores filterposer i poly propylen, men nogle gange er der nogle ekstra krav, så vi eksempelvis arbejder med nylon i stedet, fortæller Ole Handberg, Section Manager Sales Administration hos HiFlux Filtration A/S .

 

Ud over de akutte opgaver, som HiFlux Filtration A/S inddrager konfAir i, har de to virksomheder også et løbende hverdagssamarbejde med faste lagervarer og løbende ordrer:

 

- Det kører næsten helt af sig selv. konfAir leverer altid til tiden. Det er rart med en leverandør, man kan stole på. De er den bedste leverandør, jeg har med at gøre, fremhæver Ole Handberg.


Læs hele Hiflux casen her

 

 

 

 

 

Fleksibilitet og hurtig levering med konfAir som samarbejdspartner

 

Hos IC Miljøteknik er konfAir en værdifuld samarbejdspartner, som sikrer fleksibilitet og leveringssikkerhed for kunderne. Jesper Hansen har gennem de seneste 20 år arbejdet sammen med konfAir i forskellige virksomheder og nu i IC Miljøteknik. 


- En af de helt store fordele ved konfAir er deres fleksibilitet. Vi kan bestille nye filterposer ekspres, så den kan blive skiftet hurtigst muligt hos en af vores kunder. Det betyder helt bestemt noget for den service, vi leverer videre, fortæller Jesper Hansen, og fortsætter:


- Jeg vil helt klart anbefale konfAir til andre. Man skal vælge dem, fordi servicen er høj, og de kan levere hurtigt. 

 

 – Jesper Hansen, IC Miljøteknik