Vores referencer


Som citatet "Det er i spejlingen af dine kunders tilfredshed, du kan måle graden af din virksomheds eksistensberettigelse" antyder, så er vores kunders tilfredshed meget vigtigt for os. Vi vægter højt at have et stærkt samarbejde med vores kunder hvor vi, med vores mere end 51 års erfaring, hjælper med ærlig og kompetent vejledning.

 

Nedenfor har nogle af vores kunder udtalt sig om deres oplevelse med konfAir som leverandør på deres filtrations- og ventilationsløsninger.


 

 

DFI-gruppen

Ikke bare leverandør – mere en samarbejdspartner

 

Et godt samarbejde skaber både værdi i hverdagen, og når der opstår situationer, som kræver hurtig handling. Det er omdrejningspunktet, når serviceleder Kristian Schultz fra DFI-Gruppen fortæller om samarbejdet med konfAir. Især ved akutte situationer hos kunderne oplever han fordelene:

Kristian Schultz fra DFI-Gruppen fortæller blandt andet om et eksempel på netop brand i et patronfilter fra december 2023. Branden opstod i et mellemstort filteranlæg hos en industrivirksomhed i Nordjylland. Da branden var slukket, og de havde dannet sig et overblik over skaderne, ringede de straks til servicelederen fra DFI-Gruppen:
 

- De ville gerne have nye filtre. Det skulle gerne gå hurtigt, og inden for et par dage havde de nye filtre. KonfAir havde allerede lidt på lager og de sidste blev hurtigt sat i produktion, fortæller Kristian Schultz.

 


Læs om hele DFI samarbejdet her.

 

 

 

 


 

Mere partnerskab end leverandørforhold

 

For Henrik Hoff er relationen til konfAir mere end blot et klassisk købsforhold til en leverandør. Det er i langt højere grad et partnerskab, hvor man har hinandens forretninger for øje:

 

– Jeg har oplevet, at kunder henvender sig til konfAir uden om os. Det sker jo for mange, men her skiller konfAir sig ud. De genkender ofte vores kunder og knytter dem sammen med os igen. Jeg føler virkelig, at de hjælper vores forretning, forklarer han og tilføjer:

 

– konfAir hjælper os med at rådgive og vejlede vores kunder. Prisen er kun én ting, men at få den rigtige løsning fra starten er en helt anden. Det handler om at skabe tillid mellem mig og mine kunder. Tillid er meget vigtigt for mig. Og for at kunne levere et ordentligt produkt er gode leverandører vigtige. 

 

– Vi bruger ofte webshoppen, og det fungerer godt. Vi bruger mest webshoppen til genbestillinger. Det er hurtigt og nemt, fortæller servicechefen fra Technor og fortsætter:
 

 Vi ringer også ofte til Søren (Raabjerg, red.). Det er oftest ved forespørgsler på filterposer – eller til sparring. Ved mange nye kunder ringer jeg lige til Søren for at finde den rigtige løsning og for at høre, om vi kan gøre noget mere effektivt.

 


Læs om hele Technor samarbejdet her

 

 

 

 

Stærkt og aktivt samarbejde skaber stor værdi for slutkunder

 

Åben dialog og aktiv sparring er ifølge Robert Juul, teknisk chef hos Filterteknik A/S, nøglen til succes med en leverandør og samarbejdspartner. Det er lykkes med konfAir, så man sammen kan skabe værdifulde filterløsninger til kunderne.

 

Et godt samarbejde med en leverandør kan ifølge Robert Juul defineres af flere parametre. Men på tværs af projekter står enkelte kerneværdier ud:


Det er vigtigt for os, at vi har en åben dialog, hvor vi kan sparre og spille bold op ad hinanden. Vi kommer med en teknisk viden, men vi kan også få teknisk modspil hos konfAir. Det er vigtigt med dybdeliggende kendskab til produkter og muligheder – og at de tør anbefale udvalgte løsninger og materialer ud fra vores økonomi og behov.


Med flere succesfulde projekter i den fælles rygsæk er det også uden tvivl i stemmen, at Robert Juul fra Filterteknik A/S videregiver sine bedste anbefalinger:


Jeg vil helt sikkert anbefale konfAir som leverandør. De er dygtige, vidende og gode til at finde løsninger. De var også meget fleksible, da projektet kom i gang. De kunne selv 3D-printe en prototype, så vi hurtigt kom i gang med testfasen og videre derfra.

 

Læs hele casen om Filterteknik her

 

 

 


 

Fødevaregodkendt filterpatron skabt af nyskabende og fleksibel partner

 

I sommeren 2020 leverede vi en filterpatron med helt nye egenskaber. Nu findes den i en fødevaregodkendt version. Opgaven blev stillet af Prowelding, og så gik vores eksperter i gang med test og dokumentation.


– Vi kontaktede konfAir, og de var friske på opgaven. Da vi havde fortalt, hvordan den skulle se ud, og hvad den skulle kunne, klarede de resten. De leverede al dokumentationen samlet. Det er tydeligt at mærke, at de har erfaring med det, fortæller direktør Jesper Gindler fra Prowelding. 

 

For Prowelding er konfAir ikke blot en teknisk leverandør. Det er et partnerskab, hvor engagementet skal gå begge veje.


 Jeg vil anbefale konfAir til andre, fordi vi kun har haft positive og succesfulde oplevelser med dem. Vi bliver taget seriøst og lyttet til. De tænker også på, om et projekt kan gå, altså om der er økonomi og fornuft i det for os.


Læs hele Prowelding casen her

 

 

 

 


 

Viborg Kommune fik eksperthjælp til at løse en ellers opgivet udfordring

 

I forbindelse med en donation til byfornyelse er et nyt springvand blevet etableret i Bjerringbro. Det var dog ikke uden bump på vejen for Frank Kjellerup og kollegaerne i Viborg Kommune:

 

Firmaet, som har leveret springvandet, kunne ikke få systemet med pumperne til at virke. Her kom jeg så indover i stedet for at finde nogen til at løse udfordringen. Jeg har en baggrund som entreprenørmaskinemekaniker, så jeg ved en del om hydraulik og den slags, forklarer Frank Kjellerup fra Park og Vej i Viborg Kommune.

 

Løsningen blev en specialsyet filterpose i PA væv fra konfAir, som renser vandet, så pumpen bedre kan håndtere det. For Frank Kjellerup var det første møde med filtrationseksperterne i konfAir:

Jeg kendte ikke konfAir før. Jeg fandt dem faktisk ved at søge på Google. Jeg kunne se, at de laver filtre på mål, og ringede så til dem. Jeg forklarede mine ønsker til maskestørrelser og mål. Kort efter fik jeg en demo, som jeg satte på. Derefter fik jeg et større areal.

 

Med den rette løsning virker springvandet nu, og Frank Kjellerup fra Viborg Kommune deler gerne ud af sine gode erfaringer med konfAir som samarbejdspartner og leverandør:

 

Jeg var derude og se på materialerne. De er gode til at rådgive og foreslog blandt andet, at vi lavede forstærkede kanter, siger han og tilføjer:

 

Jeg har allerede anbefalet konfAir til andre. De er erfarne og laver gode, stærke produkter. Og så er der hurtig levering og en fornuftig pris, selvom det er specialsyet. Det er meget professionelt.

 

 – Frank Kjellerup, Park og Vej, Viborg Kommune

 

 


 

Effektiv opdatering af filterpose fra konfAir gav ny stor ordre

 

Fleksibel produktion og effektive løsninger er nøgleord i hverdagen hos konfAir. Det oplever kunder som HiFlux Filtration A/S fra Hedensted ofte, når de har nye opgaver eller udfordringer, som skal løses. 


Jeg oplever især deres fleksible produktion, når vi har brug for noget hurtigt – eller kun lige et stk. Vi får lavet de fleste af vores filterposer i polypropylen, men nogle gange er der nogle ekstra krav, så vi eksempelvis arbejder med nylon i stedet, fortæller Ole Handberg, Section Manager Sales Administration hos HiFlux Filtration A/S .

 

Ud over de akutte opgaver, som HiFlux Filtration A/S inddrager konfAir i, har de to virksomheder også et løbende hverdagssamarbejde med faste lagervarer og løbende ordrer:

 

Det kører næsten helt af sig selv. konfAir leverer altid til tiden. Det er rart med en leverandør, man kan stole på. De er den bedste leverandør, jeg har med at gøre, fremhæver Ole Handberg.


Læs hele Hiflux casen her

 

 

 


 

Klar besked:
Kom i gang med webshoppen nu

 

Danske Reguvent, der er eksperter i kundetilpasset ventilation og laver næsten alt inden for industriservice for danske virksomheder og kommuner, er fast kunde i konfAirs webshop. Det er nemt og gør planlægningen af hverdagen nemmere.

 

Jeg har et program, hvor jeg kan se kommende serviceaftaler. Jeg bruger webshoppen til at bestille et par dage i forvejen. Jeg bestiller meget forskelligt, men jeg bestiller altid komfort-filtre, fortæller serviceteknikeren.

 

Der er ingen tvivl hos Paw Kristensen fra Reguvent, når det kommer til, hvorvidt man bør bruge konfAirs webshop eller ej:

 

Jeg vil anbefale alle at bruge webshoppen. Det går bare hurtigere. Der kommer en ordrebekræftelse med det samme. Så man kan lige se, om de kan levere til tiden og derefter planlægge sit service, siger Paw Kristensen.

 

Læs mere her

 

 


 

Fleksibilitet og hurtig levering med konfAir som samarbejdspartner

 

Hos IC Miljøteknik er konfAir en værdifuld samarbejdspartner, som sikrer fleksibilitet og leveringssikkerhed for kunderne. Jesper Hansen har gennem de seneste 20 år arbejdet sammen med konfAir i forskellige virksomheder og nu i IC Miljøteknik. 


En af de helt store fordele ved konfAir er deres fleksibilitet. Vi kan bestille nye filterposer ekspres, så den kan blive skiftet hurtigst muligt hos en af vores kunder. Det betyder helt bestemt noget for den service, vi leverer videre, fortæller Jesper Hansen, og fortsætter:


Jeg vil helt klart anbefale konfAir til andre. Man skal vælge dem, fordi servicen er høj, og de kan levere hurtigt. 

 

 – Jesper Hansen, IC Miljøteknik