KONFAIR SOM ARBEJDSPLADS

Hos konfAir ved vi, at en god kvalitet bygger på den enkelte medarbejders holdning. Vi lægger derfor stor vægt på at agere efter vores værdisæt, så vi alle opnår en hverdag med respekt, ærlighed og engagement. Vi sikrer en målrettet udvikling af den en­kelte medarbejders personlige og faglige kompetencer, så vi fortsat har initiativrige, kvalitetsbevidste og nytænkende medarbejdere.
 

Vi værner om vores medarbejderes trivsel og holder jævnligt trivselsundersøgelser og værdisamtaler, som sammen danner grundlag for eventuelle tiltag og justeringer i vores hverdag, der medvirker til at gøre konfAir til et endnu bedre sted at være.

 

Hvordan nogle af vores medarbejdere oplever at være en del af konfAir:

 

Det jeg bedst kan lide ved mit arbejde, er at få det hele til at lykkes, så kunden kommer godt i mål. Jeg er glad for at være i en virksomhed, der har et værdisæt som efterleves – både internt og over for kunderne. Samtidig er jeg vild med samspillet mellem kollegerne, hvor der både er plads til omsorg for hinanden, humor og hyggelige drillerier.
 – Lone, Salg

Lone Ravnholt
Anne Korsholm Olesen

Jeg sætter stor pris på at have fundet et job, hvor jeg får lov til at analysere og grave ned i ting og hvor det at være detaljeorienteret er en styrke og en fordel for kvalitetsarbejdet. Jeg værdsætter også samspillet med mine kolleger, hvor vi samarbejder på kryds og tværs.
 – Anne, Kvalitets koordinator

Min hverdag er afvekslende og samarbejdet med kollegerne er rigtig godt. Jeg går altid glad på arbejde og nyder at have gode kolleger, som altid hjælper hinanden.
– Colombus, Produktionen

Colombus Marsaleen
Lone Filsø Hedegaard

Det jeg bedst kan lide ved mit arbejde, er følelsen af succes, når planlægningen lykkes og alt går op i en højere enhed. Jeg værdsætter den imødekommenhed, der er hos kollegerne og jeg nyder at man kan snakke med alle.
 – Lone, Produktionteknisk afdeling

Jeg kan godt lide, at min arbejdsdag er meget varieret – der er aldrig 2 dage, der er ens. Jeg nyder at få lov til selv at planlægge inden for de rammer, der er sat og at der generelt er frihed under ansvar. Jeg synes, der er et godt kammeratskab blandt kollegerne og så er jeg glad for den åbne omgangstone, vi har sammen.
– Søren, Produktionen

Søren Lund
Allan Kildevang Ladekjær

Det jeg bedst kan lide ved mit arbejde, er den store alsidighed, der er i mine arbejdsopgaver. Det er spændende at være med til at udvikle og forbedre produkter og processer – både internt og eksternt. Jeg værdsætter det daglige samarbejde og stemningen blandt kollegerne højt og så nyder jeg at være med til at finde løsninger, som bliver godt modtaget hos både kolleger og kunder.
 – Allan, Forretningsudvikler

Jeg sætter pris på den høje grad af frihed under ansvar samtidig med at min arbejdsdag består af meget varierede opgaver. Det er altid spændende at komme på arbejde. Mine kolleger gør både hverdagen sjovere, men de giver mig også troen på at vi sammen kan klare alt.
– Bonnie, Lager- og logistikmedarbejder

Bonnie Christensen