konfAir som arbejdsplads


Hos konfAir ved vi, at en god kvalitet bygger på den enkelte medarbejders holdning. Vi lægger derfor stor vægt på at agere efter vores værdisæt, så vi alle opnår en hverdag med respekt, ærlighed og engagement. Vi sikrer en målrettet udvikling af den en­kelte medarbejders personlige og faglige kompetencer, så vi fortsat har initiativrige, kvalitetsbevidste og nytænkende medarbejdere.
 

Vi værner om vores medarbejderes trivsel og holder jævnligt trivselsundersøgelser og værdisamtaler, som sammen danner grundlag for eventuelle tiltag og justeringer i vores hverdag, der medvirker til at gøre konfAir til et endnu bedre sted at være.

Hvordan fire af vores medarbejdere oplever at være en del af konfAir:

 

 


Jeg værdsætter at være en del af en mindre organisation med en god samhørighed og et dynamisk samarbejde. Jeg oplever, at der er højt til loftet, stor fleksibilitet og ikke langt fra tanke til handling. Desuden sætter jeg stor pris på den humoristiske stemning blandt kollegerne.
 – Søren, sælger

 

Mine arbejdsopgaver hos konfAir er meget varierede, hvilket gør min hverdag spændende og udfordrende. Jeg værdsætter den store grad af medbestemmelse, indflydelse og frihed under ansvar. Samtidig bidrager mine kolleger med gode grin og godt sammenhold.
 – Dorthe, Indkøb/logistik

 

​Jeg sætter pris på, at der hos konfAir er plads til det hele menneske, hvor ærlighed og respekt er i højsædet. Jeg nyder at løse hverdagens udfordringer med mine kolleger og samtidig er jeg glad for at være i en virksomhed, hvor der er plads til personlig udvikling.
– Marie, Kvalitetsansvarlig

 

Jeg kan godt lide, at jeg har en meget afvekslende hverdag hos konfAir med mange forskellige arbejdsopgaver. Jeg sætter stor pris på mine kolleger og synes, vi har det godt socialt og er gode til at stå sammen og hjælpe hinanden med at løse opgaverne.
– Else, Produktionen