konfAir som arbejdsplads


Hos konfAir ved vi, at en god kvalitet bygger på den enkelte medarbejders holdning. Vi lægger derfor stor vægt på at agere efter vores værdisæt, så vi alle opnår en hverdag med respekt, ærlighed og engagement. Vi sikrer en målrettet udvikling af den en­kelte medarbejders personlige og faglige kompetencer, så vi fortsat har initiativrige, kvalitetsbevidste og nytænkende medarbejdere.
 

Vi værner om vores medarbejderes trivsel og holder jævnligt trivselsundersøgelser og værdisamtaler, som sammen danner grundlag for eventuelle tiltag og justeringer i vores hverdag, der medvirker til at gøre konfAir til et endnu bedre sted at være.

Hvordan nogle af vores medarbejdere oplever at være en del af konfAir:

 

 


Allan

Det jeg bedst kan lide ved mit arbejde, er følelsen af succes, når planlægningen lykkes og alt går op i en højere enhed. Jeg værdsætter den imødekommenhed, der er hos kollegerne og jeg nyder at man kan snakke med alle.
 – Lone, Produktionteknisk afdeling

 

Jeg kan godt lide, at min arbejdsdag er meget varieret – der er aldrig 2 dage, der er ens. Jeg nyder at få lov til selv at planlægge inden for de rammer, der er sat og at der generelt er frihed under ansvar. Jeg synes, der er et godt kammeratskab blandt kollegerne og så er jeg glad for den åbne omgangstone, vi har sammen.
– Søren, Produktionen

Bonnie

 

Allan

Det jeg bedst kan lide ved mit arbejde, er den store alsidighed, der er i mine arbejdsopgaver. Det er spændende at være med til at udvikle og forbedre produkter og processer – både internt og eksternt. Jeg værdsætter det daglige samarbejde og stemningen blandt kollegerne højt og så nyder jeg at være med til at finde løsninger, som bliver godt modtaget hos både kolleger og kunder.
 – Allan, Forretningsudvikler

 

Jeg sætter pris på den høje grad af frihed under ansvar samtidig med at min arbejdsdag består af meget varierede opgaver. Det er altid spændende at komme på arbejde. Mine kolleger gør både hverdagen sjovere, men de giver mig også troen på at vi sammen kan klare alt.
– Bonnie, Lager- og logistikmedarbejder

Bonnie

 

Søren

Jeg værdsætter at være en del af en mindre organisation med en god samhørighed og et dynamisk samarbejde. Jeg oplever, at der er højt til loftet, stor fleksibilitet og ikke langt fra tanke til handling. Desuden sætter jeg stor pris på den humoristiske stemning blandt kollegerne.
 – Søren, Sælger

 

Mine arbejdsopgaver hos konfAir er meget varierede, hvilket gør min hverdag spændende og udfordrende. Jeg værdsætter den store grad af medbestemmelse, indflydelse og frihed under ansvar. Samtidig bidrager mine kolleger med gode grin og godt sammenhold.
 – Dorthe, Indkøb/logistik

Dorthe

 

Marie

​Jeg sætter pris på, at der hos konfAir er plads til det hele menneske, hvor ærlighed og respekt er i højsædet. Jeg nyder at løse hverdagens udfordringer med mine kolleger og samtidig er jeg glad for at være i en virksomhed, hvor der er plads til personlig udvikling.
– Marie, Kvalitetsansvarlig

 

Jeg kan godt lide, at jeg har en meget afvekslende hverdag hos konfAir med mange forskellige arbejdsopgaver. Jeg sætter stor pris på mine kolleger og synes, vi har det godt socialt og er gode til at stå sammen og hjælpe hinanden med at løse opgaverne.
– Else, Produktionen

Else